«

»

máj 25 2014

Bejegyzés nyomtatása

Falusi esték – Miért és hogyan vásárolunk – vásárlói magatartáskutatások beszámoló

Dr. Törőcsik Mária marketingprofesszor

A Jászalsószentgyörgyi Helytörténeti Kör rendezésében rendhagyó előadásra került sor május 16-án a „Falusi esték” sorozaton belül. Az előadás címe: Miért és hogyan vásárolunk – vásárlói magatartáskutatások. A téma nem a múlthoz kapcsolódott, hanem korunk mai jelenségével való szembesülést jelentett, de az előadó személye miatt mégis nagyon sokan eljöttek a rendezvényre.

Dr. Törőcsik Mária marketingprofesszor a Pécsi Tudományegyetem tanára a község szülöttje, aki gyermekkorában a településen élt. A Helytörténeti Kör egyik célja éppen az, hogy a községből elszármazott neves személyiségeket hívjon meg, így is ápolva a kapcsolatot az elszármazottakkal, hiszen ahogy Fekete István író írta: „A szülőföld szálai örök összekötők a tájjal és a földdel, amiből az ember lett, és nem szakadhatnak el soha.” Az előadó nemcsak az igen tartalmas előadásával nyerte meg közönségét, hanem kedves, közvetlen lényével tette emlékezetessé a közös múltidéző beszélgetések során a vele való találkozást.

Lukácsi László

Fotók: Marton Rita

1 2 2a 2b 2d 3 3a 3b 4 5 6 8 11 12 13 14

Az adott cikk linkje: http://helytortenet.jaszalsoszentgyorgy.com/blog/2014/05/25/falusi-estek-miert-es-hogyan-vasarolunk-vasarloi-magatartaskutatasok-beszamolo/